Jump to content

Recommended Posts

I don't know if it's just me or what, but the board seems so sluggish today. It takes a while for things to happen, page changes, edits, button choices, etc. I feel like I'm on dial-up. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zipping along OK here, now. It might have been a slow VPN exit node on my side. I'm using a different exit this afternoon.

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 hours ago, V.T. Eric Layton said:

I don't know if it's just me or what, but the board seems so sluggish today. It takes a while for things to happen, page changes, edits, button choices, etc. I feel like I'm on dial-up. :(

 

Same thing happened here a few moments ago. Then everything started to run at a normal speed. I thought it was just taking some time to warm up, just like me in the mornings. 😎

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

5 hours ago, abarbarian said:

I thought it was just taking some time to warm up, just like me in the mornings. 😎

 

Old fart! 😜

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 9/28/2019 at 3:31 PM, V.T. Eric Layton said:

 

 

Old fart! 😜

 

Old but still kicking :hysterical:

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...