Jump to content
V.T. Eric Layton

Search Not Working

Recommended Posts

Well, on top of all the other little bugaboos we've all been finding with this board lately, I just realized that Search is not working at all. It returns no results for even the simplest search on a single topic.

 

There is something seriously kerflooey about this board these days. Should someone contact Scot about this. Is it worth bothering with? I imagine that one day Scot is just going to let this place drop. It costs him $$$ to keep it up and there are so few folks here these days.

 

Hmm... I dunno... :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well I think that the problem is that we are using a seriously outdated version of IP Board without a valid key. Besides the domain fee and hosting fee, I doubt that it is costing him very much. I really do not know what to do at this point.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Strange:

 

When I first read the first post in this topic, I tested with a search for "Microsoft".

There were no results.

 

I came back a few minutes ago and ran the same search.

I got 105 results.

 

Like the message and notification icons, the problem appears to be intermittent.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nope. Didn't work for me. I'm searching for "VPN" within the Security area of the forums and I can see two or three threads with that topic, but the search says nothing there about VPN. Weird.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

When I first logged in today, I could see that I had a "notification".

Clicking on the icon just got me a spinner.

 

I opened this topic and saw that my last post had a "like".

I scrolled up to the top, and clicked on the icon,

All my recent notifications since 12/21/18 were displayed, including the above "like".

~~~EDIT~~~

A search for "Microsoft" yielded 104 results, one less than yesterday, in spite of the fact that I added one in my last post (it was listed).

~~~EDIT~~~

After I made the last "EDIT", I ran another identical search.

Now, it's only 103 results... lost another one, by adding one.

Edited by Pete!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

When I search for "VPN" I get zero hits. But if I search for "VPNs" I get 69.

 

I know that some boards are configured to ignore 1,2 and 3 letter words (i.e. you don't want to see every post that contains "the" or "a")

 

Is it possible that this is what this board is doing?

Edited by Lost
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...