Jump to content


Error Messages


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 OFFLINE   ebrke

ebrke

    Board Bigwig

  • Forum MVP
  • 2,863 posts

Posted 20 December 2015 - 09:11 PM

Anyone else seeing error messages when opening certain topics? This is from Security and Networking when opening topic security, really?.

Edited by ebrke, 09 January 2016 - 02:23 PM.


#2 OFFLINE   V.T. Eric Layton

V.T. Eric Layton

    Nocturnal Slacker

  • Forum Admins
  • 21,700 posts

Posted 20 December 2015 - 10:47 PM

It's not happening to me. It's probably a corrupt cookie or image in your cache. Dump all. Start over.
Posted Image

Posted Image Support Slackware: https://paypal.me/volkerdi

#3 OFFLINE   zlim

zlim

    It's me, plodr

  • Forum MVP
  • 7,208 posts

Posted 21 December 2015 - 04:37 PM

I'm not getting an error on Palemoon using Windows 7.
Liz
Registered Linux User # 401459
Posted Image

#4 OFFLINE   LilBambi

LilBambi

    Australisches Googler

  • Forum Admins
  • 22,548 posts

Posted 08 January 2016 - 10:57 PM

Not getting those error messages either.
Please remove any references to paths in your posting.
I agree that either it is a cookie issue and/or caching issue.
Bambi
AKA Fran

Posted Image
My Public Key for Email :: BambisMusings Blog :: Fran's Computer Services Blog :: MyPassionIsBooks Blog :: 5BuckReview :: CNIRadio
"The Net interprets censorship as damage and routes around it." ~John Gilmore (Time Magazine, Dec 6, 1993)

#5 OFFLINE   ebrke

ebrke

    Board Bigwig

  • Forum MVP
  • 2,863 posts

Posted 09 January 2016 - 07:30 PM

Cookies and cache cleaning didn't seem to help. I made an adjustment to a setting in my profile--for whatever reason, I'm no longer seeing error messages. Should have posted this fact sooner--sorry.

Edited by ebrke, 09 January 2016 - 07:31 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users