Jump to content


Forum Main Page Not Rendering Properly


  • Please log in to reply
78 replies to this topic

#1 OFFLINE   V.T. Eric Layton

V.T. Eric Layton

    Nocturnal Slacker

  • Forum Admins
  • 21,708 posts

Posted 15 December 2014 - 04:52 PM

Posted Image

This is what the main page looks like on FF, Chromium, and Opera right now. What's up with this? I've deleted all caches, cookies, histories, etc.
Posted Image

Posted Image Support Slackware: https://paypal.me/volkerdi

#2 OFFLINE   crp

crp

    Discussion Deity

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,170 posts

Posted 15 December 2014 - 05:08 PM

people still go to the main page?!?!?!?!?!?!?!?
anyway, i don't see the problem. I mean I see the same thing, but where is the problem?


when i want the 'top page' i use http://forums.scotsn...dex.php?act=idx

Edited by crp, 15 December 2014 - 05:10 PM.

Of all tyrannies, a tyranny sincerely exercised for the good of its victims may be the most oppressive. It would be better to live under robber barons than under omnipotent moral busybodies. The robber baron's cruelty may sometimes sleep, his cupidity may at some point be satiated; but those who torment us for our own good will torment us without end for they do so with the approval of their own conscience. ~C. S. Lewis

#3 OFFLINE   V.T. Eric Layton

V.T. Eric Layton

    Nocturnal Slacker

  • Forum Admins
  • 21,708 posts

Posted 15 December 2014 - 05:24 PM

http://forums.scotsnewsletter.com IS the index page. It's not rendering properly. Something is up here. :(

I'm going out to my shop in a few minutes. I'll check it on the system out there.
Posted Image

Posted Image Support Slackware: https://paypal.me/volkerdi

#4 OFFLINE   ebrke

ebrke

    Board Bigwig

  • Forum MVP
  • 2,865 posts

Posted 15 December 2014 - 05:49 PM

View Postcrp, on 15 December 2014 - 05:08 PM, said:

people still go to the main page?!?!?!?!?!?!?!?
anyway, i don't see the problem. I mean I see the same thing, but where is the problem?


when i want the 'top page' i use http://forums.scotsn...dex.php?act=idx
Up until a few hours ago, forums.scotsnewsletter.com would look the same as your link--not any longer.  The problem is that lot of people who are not every-day regulars may well go to forums.scotsnewsletter.com, which now is not rendering properly on both machines I've tried.

Edited by ebrke, 15 December 2014 - 05:58 PM.


#5 OFFLINE   V.T. Eric Layton

V.T. Eric Layton

    Nocturnal Slacker

  • Forum Admins
  • 21,708 posts

Posted 15 December 2014 - 06:13 PM

OK, tested on my shop and both my laptops. The http://forums.scotsnewsletter.com site is definitely corrupted and not rendering properly.
Posted Image

Posted Image Support Slackware: https://paypal.me/volkerdi

#6 OFFLINE   frapper

frapper

    Topic Cop

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 777 posts

Posted 15 December 2014 - 06:24 PM

Looks fine (normal) on Win7, except that you're still the Gray Man. :ermm:

Posted Image
Posted Image
Norm
Windows 7 Home Premium SP1 x3
USAF - '67-'71
Posted Image

#7 OFFLINE   V.T. Eric Layton

V.T. Eric Layton

    Nocturnal Slacker

  • Forum Admins
  • 21,708 posts

Posted 15 December 2014 - 06:30 PM

View Postfrapper, on 15 December 2014 - 06:24 PM, said:

Looks fine (normal) on Win7, except that you're still the Gray Man. :ermm:

Posted Image

Are you using this link --> http://forums.scotsnewsletter.com/

It's only screwed up with that link. Every other forum page is normal.
Posted Image

Posted Image Support Slackware: https://paypal.me/volkerdi

#8 OFFLINE   ebrke

ebrke

    Board Bigwig

  • Forum MVP
  • 2,865 posts

Posted 15 December 2014 - 06:33 PM

View Postfrapper, on 15 December 2014 - 06:24 PM, said:

Looks fine (normal) on Win7, except that you're still the Gray Man. :ermm:
No, I used win 7 and forums.scotsnewsletter.com is not displaying properly.

#9 OFFLINE   V.T. Eric Layton

V.T. Eric Layton

    Nocturnal Slacker

  • Forum Admins
  • 21,708 posts

Posted 15 December 2014 - 06:39 PM

ONLY the http://forums.scotsnewsletter.com main page link is corrupted. ALL other board links render normally.
Posted Image

Posted Image Support Slackware: https://paypal.me/volkerdi

#10 OFFLINE   kkehoe

kkehoe

    Post Master

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 220 posts

Posted 15 December 2014 - 06:46 PM

Another vote for it looking "wrong".  Win7 x64, all browsers.

#11 OFFLINE   Pete!

Pete!

    Message Mogul

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 317 posts

Posted 15 December 2014 - 07:05 PM

IMHO: The page isn't loading completely.

Possibly too busy or slow server.
If it were only me, I'd attribute it to my slow dialup connection.

BTW: I was about to post that it looked normal to me, but I refreshed the page and got the same thing on Windows 8.1 w/ Firefox 34.0.

EDIT: Refreshed the page again, now it's back to normal.

Edited by Pete!, 15 December 2014 - 07:07 PM.


#12 OFFLINE   ebrke

ebrke

    Board Bigwig

  • Forum MVP
  • 2,865 posts

Posted 15 December 2014 - 07:33 PM

Also, Notifications opens for me as a full page rather than a small drop down list. That hasn't happened before.  If you click Notifications again while you're in the full page Notifications display, it then displays as a drop down list.

#13 OFFLINE   V.T. Eric Layton

V.T. Eric Layton

    Nocturnal Slacker

  • Forum Admins
  • 21,708 posts

Posted 15 December 2014 - 07:44 PM

HA-HA Slow dial-up? Maybe on Scot's server side, but why doesn't it affect all the forum pages were that the case?

Houston: We have issues, I think. :(
Posted Image

Posted Image Support Slackware: https://paypal.me/volkerdi

#14 OFFLINE   crp

crp

    Discussion Deity

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,170 posts

Posted 15 December 2014 - 07:47 PM

still looks as OP noted on my W7 SeaMonkey combo. even after a hard refresh.
http://forums.scotsn...dex.php?act=idx still fine .
Of all tyrannies, a tyranny sincerely exercised for the good of its victims may be the most oppressive. It would be better to live under robber barons than under omnipotent moral busybodies. The robber baron's cruelty may sometimes sleep, his cupidity may at some point be satiated; but those who torment us for our own good will torment us without end for they do so with the approval of their own conscience. ~C. S. Lewis

#15 OFFLINE   V.T. Eric Layton

V.T. Eric Layton

    Nocturnal Slacker

  • Forum Admins
  • 21,708 posts

Posted 15 December 2014 - 07:52 PM

View Postcrp, on 15 December 2014 - 07:47 PM, said:

still looks as OP noted on my W7 SeaMonkey combo. even after a hard refresh.
http://forums.scotsn...dex.php?act=idx still fine .

Only when I attempt to load the page at this link does this happen:

forums.scotsnewsletter.com

Alll other board pages load fine, including the one you keep referring to: forums.scotsnewsletter.com/index.php?act=idx

EDITED: To rephrase my statement so that I did not sound like I was jumping up and down and raving at CRP.

Edited by V.T. Eric Layton, 15 December 2014 - 08:23 PM.

Posted Image

Posted Image Support Slackware: https://paypal.me/volkerdi

#16 OFFLINE   frapper

frapper

    Topic Cop

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 777 posts

Posted 15 December 2014 - 08:08 PM

Posted Image
Posted Image
Norm
Windows 7 Home Premium SP1 x3
USAF - '67-'71
Posted Image

#17 OFFLINE   V.T. Eric Layton

V.T. Eric Layton

    Nocturnal Slacker

  • Forum Admins
  • 21,708 posts

Posted 15 December 2014 - 08:17 PM

Well, it's working for you, Norm. I guess I'm just losing my mind. :teehee:
Posted Image

Posted Image Support Slackware: https://paypal.me/volkerdi

#18 OFFLINE   frapper

frapper

    Topic Cop

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 777 posts

Posted 15 December 2014 - 08:19 PM

I thought about trying to change my avatar to one of yours, but I was afraid I'd turn into Gray Man. As for the site, I must be the oddball where it comes up right. I've noticed no changes. Sorry...  :whistling:
Posted Image
Norm
Windows 7 Home Premium SP1 x3
USAF - '67-'71
Posted Image

#19 OFFLINE   V.T. Eric Layton

V.T. Eric Layton

    Nocturnal Slacker

  • Forum Admins
  • 21,708 posts

Posted 15 December 2014 - 08:20 PM

Maybe it has something to do with my DNS. I use OpenDNS. It's driving me NUTS!
Posted Image

Posted Image Support Slackware: https://paypal.me/volkerdi

#20 OFFLINE   frapper

frapper

    Topic Cop

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 777 posts

Posted 15 December 2014 - 08:33 PM

View PostV.T. Eric Layton, on 15 December 2014 - 08:20 PM, said:

Maybe it has something to do with my DNS. I use OpenDNS. It's driving me NUTS!

I use OpenDNS as well on my DSL connection.
Posted Image
Norm
Windows 7 Home Premium SP1 x3
USAF - '67-'71
Posted Image

#21 OFFLINE   V.T. Eric Layton

V.T. Eric Layton

    Nocturnal Slacker

  • Forum Admins
  • 21,708 posts

Posted 15 December 2014 - 08:54 PM

Well, it's not that, then. :(
Posted Image

Posted Image Support Slackware: https://paypal.me/volkerdi

#22 OFFLINE   ebrke

ebrke

    Board Bigwig

  • Forum MVP
  • 2,865 posts

Posted 15 December 2014 - 08:58 PM

View PostV.T. Eric Layton, on 15 December 2014 - 08:17 PM, said:

Well, it's working for you, Norm. I guess I'm just losing my mind. :teehee:
Well, I don't use OpenDNS and the page is still appearing to me the same as it appears to Eric.  Eric, I think the site is trying to tell us something, first the avatar loss and now this.

#23 OFFLINE   V.T. Eric Layton

V.T. Eric Layton

    Nocturnal Slacker

  • Forum Admins
  • 21,708 posts

Posted 15 December 2014 - 08:58 PM

Just to verify, the forums.scotsnewsletter.com link is not rendering correctly in IE in Win 7 either.
Posted Image

Posted Image Support Slackware: https://paypal.me/volkerdi

#24 OFFLINE   Robert

Robert

    Message Mogul

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 355 posts

Posted 15 December 2014 - 10:22 PM

It's been doing the same thing for me since Saturday IIRC, with Firefox in Ubuntu and Windows 8.1.

#25 OFFLINE   V.T. Eric Layton

V.T. Eric Layton

    Nocturnal Slacker

  • Forum Admins
  • 21,708 posts

Posted 15 December 2014 - 10:52 PM

Hmm... possible permission issues with the avatar directory on the database and a coincidental corruption of the rendering on the main page (only affecting some). Interesting. I wonder if someone who shouldn't have access has been tweaking?
Posted Image

Posted Image Support Slackware: https://paypal.me/volkerdi




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users