Jump to content


Contest #2: Music Trivia


  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#1 OFFLINE   Corrine

Corrine

    The Mystical Rose

  • Forum Admins
  • 4,397 posts

Posted 13 March 2013 - 08:25 PM

Let's have some music trivia.  The Highlander who provides the first correct answers will win the following prize package, total value $115:

-- ESET Smart Security 6 for Microsoft Windows OR ESET Cyber Security Pro for Mac (1 year)
-- ESET Mobile Security for Android (1 year)
-- WinPatrol PLUS (life time)
-- Patriot Memory Supersonic Xpress 16GB USB 3.0 Flash Drive (PSF16GXPUSB)

Important Notes:

Depending upon the information needed by the vendor, prize winners may need to provide a valid e-mail address and name to be given to the software vendor for providing the license key and any necessary instructions.  The winner will also need to provide a mailing address for the USB Flash Drive.

Highlanders are only eligible to win one contest in the SNF 10th Anniversary Celebration.  In the event the winner cannot use any of the licenses included in the package, they can gift it to a family member or friend.  Contest winners will be contacted via PM (Private Message) to obtain the needed information.


MUSIC TRIVIA

1) What was the first rock-n-roll song to hit #1 on the charts?
A: That's All Right, B: Tutti-Fruitti, C: Heartbreak Hotel, D: Rock Around the Clock

2) Who did the vocals for Pink Floyd's "Great Gig in the Sky"?
A: Vicki Brown, B: Clare Torry, C: Janis Joplin, D: Roger Waters

3) U2's "Angel of Harlem" was written about what singer?
A: Aretha Franklin, B: Josephine Baker, C: Billie Holiday, D: Janis Joplin

4) What singer is known as the "Empress of the Blues"?
A: Bessie Smith, B: Ma Rainey, C: Etta James, D: Dinah Washington

5) Who was rocketed to super-stardom in 1998 by the hit single "Baby One More Time"?
A: Beyonce, B: Britney Spears, C: Christina Aguilera, D: Madonna

6) Who was awarded the very first gold record?
A: Elvis Presley, B: Nat King Cole, C: The Beatles, D: Perry Como

7) Which of Sheryl Crow's hit singles was adapted from the poem "Fun" by Wyn Cooper?
A: Leaving Las Vegas, B: If It Makes You Happy, C: All I Wanna Do, D: Soak Up the Sun

8) What pop singer is known as "The Material Girl"?
A: Britney Spears, B: Christina Aguilera, C: Madonna, D: Cyndi Lauper

9) What was the band known as Linkin Park originally called?
A: Meteora, B: Hybrid Theory, C: Reanimators, D: Xero

10) What Depeche Mode song was inspired by Priscilla Presley's book Elvis and Me?
A: Strangelove, B: World In My Eyes, C: Sweetest Perfection, D: Personal Jesus

Instructions:  Copy the blank numbers and place your answer next to the corresponding question in your reply.

1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)

Good luck!
Posted Image

Take a walk through the "Security Garden" -- Where Everything is Coming up Roses!

Remember - A day without laughter is a day wasted.
May the wind sing to you and the sun rise in your heart.

#2 OFFLINE   LilBambi

LilBambi

    Australisches Googler

  • Forum Admins
  • 22,548 posts

Posted 14 March 2013 - 09:23 AM

Good luck Highlanders! Enjoy the hunt!
Bambi
AKA Fran

Posted Image
My Public Key for Email :: BambisMusings Blog :: Fran's Computer Services Blog :: MyPassionIsBooks Blog :: 5BuckReview :: CNIRadio
"The Net interprets censorship as damage and routes around it." ~John Gilmore (Time Magazine, Dec 6, 1993)

#3 OFFLINE   securitybreach

securitybreach

    CLI Phreak

  • Forum Admins
  • 24,496 posts

Posted 14 March 2013 - 10:02 AM

Good luck everyone!!
Posted ImagePosted Image
Configs/PGP Key/comhack π

"Do you begin to see, then, what kind of world we are creating? It is the exact opposite of the stupid hedonistic Utopias that the old reformers imagined. A world of fear and treachery and torment, a world of trampling and being trampled upon, a world which will grow not less but more merciless as it refines itself. Progress in our world will be progress toward more pain." -George Orwell, 1984

#4 OFFLINE   ichase

ichase

    Chasing the Penguin

  • Forum MVP
  • 1,835 posts

Posted 14 March 2013 - 02:24 PM

1) D
2) B
3) C
4) A
5) B
6) D <----Completely guessing on this one  (Should pick C )
7) C <----Debating on this and Leaving Las Vegas (Always go with your first gut instinct)
8) C
9) C <-----No clue, I think it was Eric that says the answer is always "C"   :hysterical:
10) D

Actually a good majority of these I knew.  I am a BIG fan of music.

Best of luck to the Winner.  :)  I am only participating to see how well I do more than wanting to win   :)
Ian Chase

Try Parted Magic The must have tool for any linux user's tool box.  (Contains Gparted, wifi support, Clonezilla, SuperGrubDisk/2, plop bootloader and more!!!)
CNI Radio

"I'm in repair.............I'm not together, but I'm getting there"
- John Mayer


Registered Linux User:  526317 10/22/2010
  Posted Image

#5 OFFLINE   Corrine

Corrine

    The Mystical Rose

  • Forum Admins
  • 4,397 posts

Posted 14 March 2013 - 03:22 PM

Close,Ian, but no cigar.  You can try again or see if someone else gets it.
Posted Image

Take a walk through the "Security Garden" -- Where Everything is Coming up Roses!

Remember - A day without laughter is a day wasted.
May the wind sing to you and the sun rise in your heart.

#6 OFFLINE   LilBambi

LilBambi

    Australisches Googler

  • Forum Admins
  • 22,548 posts

Posted 15 March 2013 - 09:54 AM

Must be lots of music lovers out here in addition to Ian. ;)

Give it a whirl folks! First one to get them all wins!

And Ian, revamp yours a bit and try again! :yes: :thumbsup:
Bambi
AKA Fran

Posted Image
My Public Key for Email :: BambisMusings Blog :: Fran's Computer Services Blog :: MyPassionIsBooks Blog :: 5BuckReview :: CNIRadio
"The Net interprets censorship as damage and routes around it." ~John Gilmore (Time Magazine, Dec 6, 1993)

#7 OFFLINE   securitybreach

securitybreach

    CLI Phreak

  • Forum Admins
  • 24,496 posts

Posted 15 March 2013 - 02:16 PM

Where is everyone at? Come on now, its not that hard. This is an openbook quiz hehe :hysterical:
Posted ImagePosted Image
Configs/PGP Key/comhack π

"Do you begin to see, then, what kind of world we are creating? It is the exact opposite of the stupid hedonistic Utopias that the old reformers imagined. A world of fear and treachery and torment, a world of trampling and being trampled upon, a world which will grow not less but more merciless as it refines itself. Progress in our world will be progress toward more pain." -George Orwell, 1984

#8 OFFLINE   zlim

zlim

    It's me, plodr

  • Forum MVP
  • 7,208 posts

Posted 16 March 2013 - 12:03 AM

1) D
2) B
3) C
4) A
5) B
6) D
7) C
8) C
9) D
10) D

I'm impressed at Ian's answers. I had to google to come up with most of the answers and I'm not sure about #9.
Liz
Registered Linux User # 401459
Posted Image

#9 OFFLINE   ichase

ichase

    Chasing the Penguin

  • Forum MVP
  • 1,835 posts

Posted 16 March 2013 - 12:25 AM

I tried, did not think it would be fair to Google the answers  LOL  But Josh said it was an openbook test.  :)  But I really just wanted to see how well I would do on my own.  :D
Ian Chase

Try Parted Magic The must have tool for any linux user's tool box.  (Contains Gparted, wifi support, Clonezilla, SuperGrubDisk/2, plop bootloader and more!!!)
CNI Radio

"I'm in repair.............I'm not together, but I'm getting there"
- John Mayer


Registered Linux User:  526317 10/22/2010
  Posted Image

#10 OFFLINE   securitybreach

securitybreach

    CLI Phreak

  • Forum Admins
  • 24,496 posts

Posted 16 March 2013 - 12:27 AM

Very close Zlim.....
Posted ImagePosted Image
Configs/PGP Key/comhack π

"Do you begin to see, then, what kind of world we are creating? It is the exact opposite of the stupid hedonistic Utopias that the old reformers imagined. A world of fear and treachery and torment, a world of trampling and being trampled upon, a world which will grow not less but more merciless as it refines itself. Progress in our world will be progress toward more pain." -George Orwell, 1984

#11 OFFLINE   LilBambi

LilBambi

    Australisches Googler

  • Forum Admins
  • 22,548 posts

Posted 16 March 2013 - 08:17 AM

It is an open book test, of course. It is a test of knowledge and research skills.

First one to hit 800 feet wins, errrr, get all the answers right, wins.

Sorry for the Armageddon movie slip... ;)
Bambi
AKA Fran

Posted Image
My Public Key for Email :: BambisMusings Blog :: Fran's Computer Services Blog :: MyPassionIsBooks Blog :: 5BuckReview :: CNIRadio
"The Net interprets censorship as damage and routes around it." ~John Gilmore (Time Magazine, Dec 6, 1993)

#12 OFFLINE   ichase

ichase

    Chasing the Penguin

  • Forum MVP
  • 1,835 posts

Posted 16 March 2013 - 01:21 PM

In looking at Liz's answers, I don't see where she got any wrong?  :)  I was pretty certain about a majority of my answers and I looked 2 up.  I believe Liz to be the winner.  :)  I have a funny feeling Question number 6 is the question in question  :lol:

1) D
2) B
3) C
4) A
5) B
6) D
7) C
8) C
9) D  <----- This appears to be the only one I originally missed.    :)
10) D

Edited by ichase, 16 March 2013 - 01:40 PM.

Ian Chase

Try Parted Magic The must have tool for any linux user's tool box.  (Contains Gparted, wifi support, Clonezilla, SuperGrubDisk/2, plop bootloader and more!!!)
CNI Radio

"I'm in repair.............I'm not together, but I'm getting there"
- John Mayer


Registered Linux User:  526317 10/22/2010
  Posted Image

#13 OFFLINE   Corrine

Corrine

    The Mystical Rose

  • Forum Admins
  • 4,397 posts

Posted 16 March 2013 - 01:28 PM

We have a winner!!!  Congratulations, Ian!  Liz  :dance:

Edited by Corrine, 16 March 2013 - 02:01 PM.
See posts below.

Posted Image

Take a walk through the "Security Garden" -- Where Everything is Coming up Roses!

Remember - A day without laughter is a day wasted.
May the wind sing to you and the sun rise in your heart.

#14 OFFLINE   ichase

ichase

    Chasing the Penguin

  • Forum MVP
  • 1,835 posts

Posted 16 March 2013 - 01:42 PM

Corrine, I believe Liz to be the winner.  :)  My answers are the same as hers as I changed my answer for question #9.  :)
Ian Chase

Try Parted Magic The must have tool for any linux user's tool box.  (Contains Gparted, wifi support, Clonezilla, SuperGrubDisk/2, plop bootloader and more!!!)
CNI Radio

"I'm in repair.............I'm not together, but I'm getting there"
- John Mayer


Registered Linux User:  526317 10/22/2010
  Posted Image

#15 OFFLINE   Corrine

Corrine

    The Mystical Rose

  • Forum Admins
  • 4,397 posts

Posted 16 March 2013 - 01:59 PM

View Postsecuritybreach, on 16 March 2013 - 12:27 AM, said:

Very close Zlim.....

You're right, Ian.  I hadn't checked after reading the above ^^^ :teehee:
Posted Image

Take a walk through the "Security Garden" -- Where Everything is Coming up Roses!

Remember - A day without laughter is a day wasted.
May the wind sing to you and the sun rise in your heart.

#16 OFFLINE   ichase

ichase

    Chasing the Penguin

  • Forum MVP
  • 1,835 posts

Posted 16 March 2013 - 02:02 PM

CONGRATS LIZ!!!!!!!!!!!!!!   :)  :)   :)   :)
Ian Chase

Try Parted Magic The must have tool for any linux user's tool box.  (Contains Gparted, wifi support, Clonezilla, SuperGrubDisk/2, plop bootloader and more!!!)
CNI Radio

"I'm in repair.............I'm not together, but I'm getting there"
- John Mayer


Registered Linux User:  526317 10/22/2010
  Posted Image

#17 OFFLINE   LilBambi

LilBambi

    Australisches Googler

  • Forum Admins
  • 22,548 posts

Posted 16 March 2013 - 02:05 PM

Yeah!!! Congrats Liz!!!! :thumbsup:
Bambi
AKA Fran

Posted Image
My Public Key for Email :: BambisMusings Blog :: Fran's Computer Services Blog :: MyPassionIsBooks Blog :: 5BuckReview :: CNIRadio
"The Net interprets censorship as damage and routes around it." ~John Gilmore (Time Magazine, Dec 6, 1993)

#18 OFFLINE   securitybreach

securitybreach

    CLI Phreak

  • Forum Admins
  • 24,496 posts

Posted 16 March 2013 - 02:10 PM

View PostCorrine, on 16 March 2013 - 01:59 PM, said:

You're right, Ian.  I hadn't checked after reading the above ^^^ :teehee:
I guess I was wrong on one of them lol.

Congratulations Liz!! :thumbup:
Posted ImagePosted Image
Configs/PGP Key/comhack π

"Do you begin to see, then, what kind of world we are creating? It is the exact opposite of the stupid hedonistic Utopias that the old reformers imagined. A world of fear and treachery and torment, a world of trampling and being trampled upon, a world which will grow not less but more merciless as it refines itself. Progress in our world will be progress toward more pain." -George Orwell, 1984

#19 OFFLINE   zlim

zlim

    It's me, plodr

  • Forum MVP
  • 7,208 posts

Posted 16 March 2013 - 02:44 PM

Sweeet! Thanks. What would I do without google? Probably spend hours at the library looking up things in an encyclopedia!
Liz
Registered Linux User # 401459
Posted Image

#20 OFFLINE   rolanaj

rolanaj

    Board Bigwig

  • Forum MVP
  • 2,649 posts

Posted 16 March 2013 - 07:38 PM

Congratulations Liz!!
Registered Linux User #554733

#21 OFFLINE   Temmu

Temmu

    The Assimilator

  • Forum MVP
  • 12,546 posts

Posted 18 March 2013 - 11:31 AM

hooray! good job, liz!
Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users