Jump to content


Search Not Working


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 OFFLINE   V.T. Eric Layton

V.T. Eric Layton

    Nocturnal Slacker

  • Forum Admins
  • 21,652 posts

Posted 03 March 2019 - 07:56 AM

Well, on top of all the other little bugaboos we've all been finding with this board lately, I just realized that Search is not working at all. It returns no results for even the simplest search on a single topic.

There is something seriously kerflooey about this board these days. Should someone contact Scot about this. Is it worth bothering with? I imagine that one day Scot is just going to let this place drop. It costs him $$$ to keep it up and there are so few folks here these days.

Hmm... I dunno... :(
Posted Image

Posted Image

#2 OFFLINE   securitybreach

securitybreach

    CLI Phreak

  • Forum Admins
  • 24,345 posts

Posted 03 March 2019 - 09:24 AM

Well I think that the problem is that we are using a seriously outdated version of IP Board without a valid key. Besides the domain fee and hosting fee, I doubt that it is  costing him very much. I really do not know what to do at this point.
Posted ImagePosted Image
Configs/PGP Key/comhack π

"Do you begin to see, then, what kind of world we are creating? It is the exact opposite of the stupid hedonistic Utopias that the old reformers imagined. A world of fear and treachery and torment, a world of trampling and being trampled upon, a world which will grow not less but more merciless as it refines itself. Progress in our world will be progress toward more pain." -George Orwell, 1984

#3 OFFLINE   Pete!

Pete!

    Message Mogul

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 316 posts

Posted 03 March 2019 - 01:26 PM

Strange:

When I first read the first post in this topic, I tested with a search for "Microsoft".
There were no results.

I came back a few minutes ago and ran the same search.
I got 105 results.

Like the message and notification icons, the problem appears to be intermittent.

#4 OFFLINE   V.T. Eric Layton

V.T. Eric Layton

    Nocturnal Slacker

  • Forum Admins
  • 21,652 posts

Posted 03 March 2019 - 10:02 PM

Interesting, Pete. I may have to test that. Back in a few...
Posted Image

Posted Image

#5 OFFLINE   V.T. Eric Layton

V.T. Eric Layton

    Nocturnal Slacker

  • Forum Admins
  • 21,652 posts

Posted 03 March 2019 - 10:09 PM

Nope. Didn't work for me. I'm searching for "VPN" within the Security area of the forums and I can see two or three threads with that topic, but the search says nothing there about VPN. Weird.
Posted Image

Posted Image

#6 OFFLINE   securitybreach

securitybreach

    CLI Phreak

  • Forum Admins
  • 24,345 posts

Posted 04 March 2019 - 07:18 AM

Yup only 76 results for Linux

Posted Image
Posted ImagePosted Image
Configs/PGP Key/comhack π

"Do you begin to see, then, what kind of world we are creating? It is the exact opposite of the stupid hedonistic Utopias that the old reformers imagined. A world of fear and treachery and torment, a world of trampling and being trampled upon, a world which will grow not less but more merciless as it refines itself. Progress in our world will be progress toward more pain." -George Orwell, 1984

#7 OFFLINE   Pete!

Pete!

    Message Mogul

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 316 posts

Posted 04 March 2019 - 09:47 AM

When I first logged in today, I could see that I had a "notification".
Clicking on the icon just got me a spinner.

I opened this topic and saw that my last post had a "like".
I scrolled up to the top, and clicked on the icon,
All my recent notifications since 12/21/18 were displayed, including the above "like".
~~~EDIT~~~
A search for "Microsoft" yielded 104 results, one less than yesterday, in spite of the fact that I added one in my last post (it was listed).
~~~EDIT~~~
After I made the last "EDIT", I ran another identical search.
Now, it's only 103 results... lost another one, by adding one.

Edited by Pete!, 04 March 2019 - 09:57 AM.


#8 OFFLINE   Lost

Lost

    New Kid

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 04 March 2019 - 10:00 AM

When I search for "VPN" I get zero hits. But if I search for "VPNs" I get 69.

I know that some boards are configured to ignore 1,2 and 3 letter words (i.e. you don't want to see every post that contains "the" or "a")

Is it possible that this is what this board is doing?

Edited by Lost, 04 March 2019 - 10:31 AM.


#9 OFFLINE   V.T. Eric Layton

V.T. Eric Layton

    Nocturnal Slacker

  • Forum Admins
  • 21,652 posts

Posted 04 March 2019 - 10:22 PM

Ah! You are CORRECT, Lost! Thanks for that heads up. :)
Posted Image

Posted Image




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users