Jump to content
jeffw_00

what happened to my thread?

Recommended Posts

Hi - I recently started a thread here about Windows 10 putting my Desktop to sleep because of low battery. I got some useful help from it, but today I notice the thread is gone? What's going on?

 

thanks!

/j

Share this post


Link to post
Share on other sites

Apparently there was a software problem and an outage and a backup from last week had to be applied. :'(

Share this post


Link to post
Share on other sites

See: site outage

 

That said, I don't recall you saying you computer was going to sleep because of that error - only that you were getting the error. Last I recall, you were going to check the batteries in your Belkin UPS, and also see if you got the error with the USB cable disconnected.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I know you and Digerati had spent a lot of time working on the low battery problem he was upset about it also. When I sent him a message at another forum about the site problem here he specifically referred to your topic. So, please post your current status with the battery.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Is there a battery icon in the tray?

Mine doesn't so I cant play around, but if so, does this help as a temporary fix until you figure out what happened?

https://www.digitalc...aver-windows-10

Edited by Pete!

Share this post


Link to post
Share on other sites

No battery icon. I ended up making another pass through the advanced power options and after I turned off -everything- related to battery issues when Plugged In (which is an odd concept in itself :-), the problems seem to have gone away - thanks everyone!

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Great! I am glad you got it sorted out and thanks for posting your solution.

 

As far as that being an odd concept, it is because Windows does not really know if running on a PC or a notebook. I just looked at my power settings for this tower PC and there are settings based on if the lid is open or shut! >_<.

 

Pretty sure your problem started because your Belkin UPS reported to Windows, it is a battery and Windows assumed that meant notebook battery.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...