Jump to content
Corrine

Contest #2: Music Trivia

Recommended Posts

Let's have some music trivia. The Highlander who provides the first correct answers will win the following prize package, total value $115:

 

-- ESET Smart Security 6 for Microsoft Windows OR ESET Cyber Security Pro for Mac (1 year)

-- ESET Mobile Security for Android (1 year)

-- WinPatrol PLUS (life time)

-- Patriot Memory Supersonic Xpress 16GB USB 3.0 Flash Drive (PSF16GXPUSB)

 

Important Notes:

 

Depending upon the information needed by the vendor, prize winners may need to provide a valid e-mail address and name to be given to the software vendor for providing the license key and any necessary instructions. The winner will also need to provide a mailing address for the USB Flash Drive.

 

Highlanders are only eligible to win one contest in the SNF 10th Anniversary Celebration. In the event the winner cannot use any of the licenses included in the package, they can gift it to a family member or friend. Contest winners will be contacted via PM (Private Message) to obtain the needed information.

 

 

MUSIC TRIVIA

 

1) What was the first rock-n-roll song to hit #1 on the charts?

A: That's All Right, B: Tutti-Fruitti, C: Heartbreak Hotel, D: Rock Around the Clock

 

2) Who did the vocals for Pink Floyd's "Great Gig in the Sky"?

A: Vicki Brown, B: Clare Torry, C: Janis Joplin, D: Roger Waters

 

3) U2's "Angel of Harlem" was written about what singer?

A: Aretha Franklin, B: Josephine Baker, C: Billie Holiday, D: Janis Joplin

 

4) What singer is known as the "Empress of the Blues"?

A: Bessie Smith, B: Ma Rainey, C: Etta James, D: Dinah Washington

 

5) Who was rocketed to super-stardom in 1998 by the hit single "Baby One More Time"?

A: Beyonce, B: Britney Spears, C: Christina Aguilera, D: Madonna

 

6) Who was awarded the very first gold record?

A: Elvis Presley, B: Nat King Cole, C: The Beatles, D: Perry Como

 

7) Which of Sheryl Crow's hit singles was adapted from the poem "Fun" by Wyn Cooper?

A: Leaving Las Vegas, B: If It Makes You Happy, C: All I Wanna Do, D: Soak Up the Sun

 

8) What pop singer is known as "The Material Girl"?

A: Britney Spears, B: Christina Aguilera, C: Madonna, D: Cyndi Lauper

 

9) What was the band known as Linkin Park originally called?

A: Meteora, B: Hybrid Theory, C: Reanimators, D: Xero

 

10) What Depeche Mode song was inspired by Priscilla Presley's book Elvis and Me?

A: Strangelove, B: World In My Eyes, C: Sweetest Perfection, D: Personal Jesus

 

Instructions: Copy the blank numbers and place your answer next to the corresponding question in your reply.

 

1)

2)

3)

4)

5)

6)

7)

8)

9)

10)

 

Good luck!

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) D

2) B

3) C

4) A

5) B

6) D <----Completely guessing on this one (Should pick C )

7) C <----Debating on this and Leaving Las Vegas (Always go with your first gut instinct)

8) C

9) C <-----No clue, I think it was Eric that says the answer is always "C" :hysterical:

10) D

 

Actually a good majority of these I knew. I am a BIG fan of music.

 

Best of luck to the Winner. :) I am only participating to see how well I do more than wanting to win :)

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Close,Ian, but no cigar. You can try again or see if someone else gets it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Must be lots of music lovers out here in addition to Ian. ;)

 

Give it a whirl folks! First one to get them all wins!

 

And Ian, revamp yours a bit and try again! :yes: :thumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) D

2) B

3) C

4) A

5) B

6) D

7) C

8) C

9) D

10) D

 

I'm impressed at Ian's answers. I had to google to come up with most of the answers and I'm not sure about #9.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried, did not think it would be fair to Google the answers LOL But Josh said it was an openbook test. :) But I really just wanted to see how well I would do on my own. :D

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

It is an open book test, of course. It is a test of knowledge and research skills.

 

First one to hit 800 feet wins, errrr, get all the answers right, wins.

 

Sorry for the Armageddon movie slip... ;)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

In looking at Liz's answers, I don't see where she got any wrong? :) I was pretty certain about a majority of my answers and I looked 2 up. I believe Liz to be the winner. :) I have a funny feeling Question number 6 is the question in question :lol:

 

1) D

2) B

3) C

4) A

5) B

6) D

7) C

8) C

9) D <----- This appears to be the only one I originally missed. :)

10) D

Edited by ichase

Share this post


Link to post
Share on other sites

We have a winner!!! Congratulations, Ian! Liz :dance:

Edited by Corrine
See posts below.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Corrine, I believe Liz to be the winner. :) My answers are the same as hers as I changed my answer for question #9. :)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Very close Zlim.....

 

You're right, Ian. I hadn't checked after reading the above ^^^ :teehee:

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

You're right, Ian. I hadn't checked after reading the above ^^^ :teehee:

I guess I was wrong on one of them lol.

 

Congratulations Liz!! :thumbup:

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sweeet! Thanks. What would I do without google? Probably spend hours at the library looking up things in an encyclopedia!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...