Jump to content


Another Colin OOPS!!!


  • Please log in to reply
265 replies to this topic

#251 OFFLINE   kamicota

kamicota

    Thread Kahuna

  • Forum MVP
  • 8,358 posts

Posted 22 August 2005 - 07:00 PM

Well kellyuI've gone gfrom the frying pan into the fire  :'( Decide to delete ATL & PCLOsand GUESS WHAT OOPS  ;)  CD2 & CD3 did not workSo went ahead anyways and now Suse comes up but I can do nothing more or lessSo Nero may have to download CDF3 & CD3 again and hopefully I can get it to work this timeColin  :'(  :icon8:  BUT STILL  :D
Registered Linux User: # 440412
Kamicotas Homepage
Posted Image

#252 OFFLINE   teacher

teacher

    Acute Mac

  • Honorary Moderators
  • 13,854 posts

Posted 22 August 2005 - 07:15 PM

You installed Suse and it asked for CD 2 and 3 and they would not work?   Ouch!  ;)  Does Suse work at all?
Teacher
Beach Bum Extraordinaire

#253 OFFLINE   havnblast

havnblast

    Discussion Deity

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,878 posts

Posted 22 August 2005 - 07:22 PM

Did you get checksums for the cds and check them out?  What do you mean by SUSE comes up but your have nothing?

#254 OFFLINE   kamicota

kamicota

    Thread Kahuna

  • Forum MVP
  • 8,358 posts

Posted 22 August 2005 - 07:28 PM

Yep Suse Boots with FVWM window manager BUT NO PROGRAMS except yast & control center  ;) &  :icon8:  BUT still  :'(  And silly MOI took it that CD1 checked out the other two would CD4 & CD5 were greatColin
Registered Linux User: # 440412
Kamicotas Homepage
Posted Image

#255 OFFLINE   kamicota

kamicota

    Thread Kahuna

  • Forum MVP
  • 8,358 posts

Posted 22 August 2005 - 08:16 PM

Righty HoTHIS POST IS FROM SUSE  ;) Downloaded CD2 made a data cd and put firefox in for nowPlan is to download CD3 and go for a new install unless I can update suse from cd2 & Cd3 in Yast Don't know about that yetColin a little more  :'(  :icon8:
Registered Linux User: # 440412
Kamicotas Homepage
Posted Image

#256 OFFLINE   havnblast

havnblast

    Discussion Deity

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,878 posts

Posted 22 August 2005 - 08:44 PM

probably be faster off the cd, but sounds like your getting it

#257 OFFLINE   kamicota

kamicota

    Thread Kahuna

  • Forum MVP
  • 8,358 posts

Posted 22 August 2005 - 09:00 PM

Kellyif you can tell me how to install from cd2 & cd3 from yast pleasecolin
Registered Linux User: # 440412
Kamicotas Homepage
Posted Image

#258 OFFLINE   havnblast

havnblast

    Discussion Deity

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,878 posts

Posted 22 August 2005 - 09:18 PM

to install packages don't you just:To install a package listed in your YaST Sources open your YaST Control Center YaST -> Software -> Install and Remove Software found in either your KMenu (KDE Menu) or NMenu (Novell Menu formally called Gnome Menu). Select a package from the list and click the "accept" button. No reboot required.I don't know what you have or don't have install Colin

#259 OFFLINE   kamicota

kamicota

    Thread Kahuna

  • Forum MVP
  • 8,358 posts

Posted 22 August 2005 - 09:20 PM

Kelly I did that with Firefox install from CD2I was hoping to install all the packages from CD3 & CD2But we will seeThank youColin
Registered Linux User: # 440412
Kamicotas Homepage
Posted Image

#260 OFFLINE   havnblast

havnblast

    Discussion Deity

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,878 posts

Posted 22 August 2005 - 09:24 PM

if your missing most of the SUSE operating system you might just want to reinstall like you mentioned about doing before.  The install should setup your machine with a desktop environment full of apps

#261 OFFLINE   kamicota

kamicota

    Thread Kahuna

  • Forum MVP
  • 8,358 posts

Posted 22 August 2005 - 09:26 PM

You Know KellyThat is just what I might doHopefully someone can show how to check these cd2 & cd3 for checksums in windowseven though I go firefox off cd2 earlierrCheers for yearsColin
Registered Linux User: # 440412
Kamicotas Homepage
Posted Image

#262 OFFLINE   havnblast

havnblast

    Discussion Deity

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,878 posts

Posted 22 August 2005 - 09:30 PM

Colinin Windows you can download Nero MD5 Verifierhttp://www.nero.com/...5_Verifier.htmlit's free little program

#263 OFFLINE   havnblast

havnblast

    Discussion Deity

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,878 posts

Posted 22 August 2005 - 09:34 PM

here are the checks btw44959bbe1055f1c16bac1e2abcc2d270  SUSE-9.3-Prof-i386-CD1.iso43f7c0f15e2f3abf2704986c01fdcf90  SUSE-9.3-Prof-i386-CD2.isob41d051c8cc6d955f4755f039b19da03  SUSE-9.3-Prof-i386-CD3.iso5519222959efb69184474c5934d33ec3  SUSE-9.3-Prof-i386-CD4.iso488467804038d955a8f47735fa60aaff  SUSE-9.3-Prof-i386-CD5.isouse the Nero MD5 to veryify your downloads with the above checks

#264 OFFLINE   kamicota

kamicota

    Thread Kahuna

  • Forum MVP
  • 8,358 posts

Posted 22 August 2005 - 10:51 PM

Only Problem KellyIs I deleted my downloads and only have the cd's SILLY MOI  ;) Colin
Registered Linux User: # 440412
Kamicotas Homepage
Posted Image

#265 OFFLINE   havnblast

havnblast

    Discussion Deity

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,878 posts

Posted 23 August 2005 - 12:24 AM

well I would say go for the DVD download if  ya can and are on broadband, than you don't have to mess with 5 cds.It sounds like you really need to start the install over if you don't have a complete SUSE desktop with applications.  Otherwise your going to be in YAST installing stuff anyway.

#266 OFFLINE   kamicota

kamicota

    Thread Kahuna

  • Forum MVP
  • 8,358 posts

Posted 23 August 2005 - 12:27 AM

KellySuse is on the whole hard drive now and I have started a new post\\Thank you againColin
Registered Linux User: # 440412
Kamicotas Homepage
Posted Image




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users